Y'all are a bunch of wankers!

Albania making a lot of sense

https://www.gazette.al/2017/03/20/donald-trump/

> Donald Trump J Boulevard u përurua nga Kamza Kryetari i Bashkisë, Xhelal Mziu të dielën.

> Nëntorin e kaluar, Mziu bëri një lëvizje të veçantë, duke deklaruar Trump për të qenë një “qytetar nderi” i Kamzës dhe duke e quajtur atë një “modeli revolucionar i rendit të ri demokratik, një ekspert në ekonomi, një negociator politikës së jashtme, një komunikator me një mendje të mprehtë dhe një udhëheqës për kohët moderne. ”

Donald Trump J Boulevard was inaugurated by Kamza's Mayor Jalal Mziu this last Sunday.

In November, Mziu issued a special edict, honoring Trump as an honorary citizen of Kamza. He called Trump's proposals and win signals of a "revolutionary new democratic order, guided by an expert in economics, a brilliant negotiator, a foreign policy expert, a communicator with a sharp mind, and the greatest leader of modern times."
Permalink Pestular Croaker 
March 20th, 2017 12:20pm

This topic is archived. No further replies will be accepted.

Other topics: March, 2017 Other topics: March, 2017 Recent topics Recent topics